" Thousands of years ago, cats were worshipped as gods. Cats have never forgotten this." - Anonymous                
Cattery Baninka -
 
 
 

Onze kleintjes, ukkies of gewoon kittens


Met 13/14 weken verlaten de goed gesocialiseerde kittens hun ouderlijk huis.   De ukkies worden 2 keer geënt, worden gechipt, ontvlooid  (preventief) en een aantal keer ontwormd. Zij krijgen een Europees paspoort, stamboom en een behoorlijk gevuld reiskoffertje mee. Ook brengen wij de kittens altijd naar hun nieuwe adoptieouders.

Van de blikopeners  verwachten wij een katvriendelijke omgeving, dat wil zeggen  een goed beschermde en veilige tuin of een afgeschermd balkon. 

Vanzelfsprekend heel veel liefde ,  aandacht  en het meest ideale scenario is voor ons  1 of meerdere   speelvriendjes en/of  vriendinnetjes...….èèn is maar alleen.  

Maar het is voor ons geen beletsel als men maar 1 kitten wilt kopen het is geen wet van Meden en Perzen. Ook in zijn /haar eentje kan een kat zich voldoende  vermaken. Onder andere met de aanwezige mensen, kinderen, honden en speeltjes. Een aluminiumbal is een perfect speeltje. Toet heeft leren apporteren door die zelfgemaakte bal.

Ook krijgen zij een maand gratis een kitten verzekering van Petplan, geheel vrijblijvend, mee. Uiteraard kan deze na een maand worden verlengd, maar loopt ook vanzelf af na de proefmaand.

Wij verkopen in principe alleen aan liefhebbers, een enkele keer ook aan een goed bekend staande of bevriende fokker.

Ook verkopen wij onze kittens met een contract, in te zien bij ons thuis of per mail.

Op de site van LICG is van alles te lezen over de aanschaf van een kitten en op de site van Maine Coon  kun je alles  lezen over de Maine Coon o.a de verzorging en hun geweldige karakter.

Maine Coons zijn ontzettend nieuwsgierig en de meeste zijn de hondjes onder de katten, altijd bij je willen zijn tot aan de wc toe. Ook als je in bad zit of aan douchen ben zijn ze bij je, daar moet je wel tegen kunnen. De één is een echte schootkat, de ander wil heel graag naast je liggen. Ik kan geen garantie geven wel of geen schootkat. Sowieso wel altijd bij je 's avonds op de bank. Ook met water spelen is een favoriete bezigheid. 

Het liefst liggen zij op een hoge krabpaal, zo overzien zij hun koninkrijk.

 Katinka                                                             Miss Lulu                                                            Nox


Katinka


 
E-mailen
Bellen
Map
Info