" Thousands of years ago, cats were worshipped as gods. Cats have never forgotten this." - Anonymous                
Cattery Baninka -
 
 
 

 


  

Wij, Ad en Marja Peterse, wonen in Dordrecht. 

Al ruim 33 jaar wonen wij in ons huidige huis, eerst met onze  kinderen (nu 32 en 29 jaar oud) en sinds 2004 delen wij onze woning met een aantal Maine Coons en zijn dochter en zoon het huis uit.

Op dit moment zijn Ad en ik de blikopeners van  10 Coons.

Het merendeel van onze poezenbende is gesteriliseerd/gecastreerd. 

Gucci  en Tinkerbell Katinka  zijn op dit moment onze enige "open" katten en Perfect Percy van cattery Ginsea uit Almere is onze dekkater.

Tinkerbell Katinka is het laatste kitten van Lulu en Zappa Zazu,  natuurlijk blijft zij bij ons, om sowieso het krachtige karakter en de zeer sociale trekken door te geven. Zij een hele donkere blauwe tabby met een mooie mackerel  tekening.

Uiteraard   worden  de poezen en katers getest op FIV/Felv en HCM/PKD en HD .  Hun DNA wordt ook getest op diverse bekende afwijkingen.

Van de blikopeners  verwachten wij een katvriendelijke omgeving, d.w.z  o.a   een goed beschermde  tuin,vanzelfsprekend heel veel liefde ,  aandacht  en het meest ideale scenario is voor ons  1 of meerdere   speelvriendjes en/of  vriendinnetjes.......1 is maar alleen. Maar zeker niet verplicht, als het kitten maar voldoende afleiding heeft en niet hele dagen alleen wordt gelaten.

De ukkies worden altijd  2 keer geënt, een aantal keren ontwormd, ontvlooid  (preventief ) , gechipt en krijgen uiteraard een stamboom , een Europees paspoort  en een leuk verhuiskoffertje mee.

Ook brengen wij onze kittens altijd naar hun nieuwe adres.

Deze regels zijn niet  heilig  ......wij trachten ook te kijken naar de mens achter de  mens.  Gelukkig "klikt" het meestal.

Wij zijn lid van :   NKFV en rasclub Maine Coon.

        

Wij vragen een aanbetaling van €100,- 

De prijs voor het adopteren van  een kitten is €800,- In principe verkopen wij niet aan fokkers, uiteraard wel aan bevriende of goed bekende staande fokkers. De prijs voor een fokkatertje of fokpoesje is uiteraard hoger.


 " Thousands of years ago, cats were worshipped as gods. Cats have never forgotten this." - Anonymous    


 
E-mailen
Bellen
Map
Info