" Thousands of years ago, cats were worshipped as gods. Cats have never forgotten this." - Anonymous                
Cattery Baninka -
 
 
 


Als u een vraag heeft overe bijvoorbeeld nieuwe kittens, wilt u dan in het bericht ook uw emailadres doorgeven en telefoonnummer. Via mijn eigen mailadres.

17 berichten op 4 pagina's
Helga Molendijk
01-08-19 17:52:40
Coco Rena Irini, kitten van moeder Toet en vader Zappa Zazu geboren 23 juni 2018 heeft een fijn huis bij ons. Nu mogen wij ook een poezenhuis geven aan Zoya Valencia, geboren 5 juli 2019, moeder Tinkerbell en vader Frodo.
Annelies van Putten
22-12-18 17:00:25
Wat een leuke site is dit. We vonden het heel leuk om met jullie kennis te maken en onze kleine Igraine te zien. We zijn heel blij dat ze bij ons komt wonen. We kunnen bijna niet wachten.

Groetjes Piet en Annelies
Helga Molendijk
02-08-18 19:38:52
Mooie website Marja en Ad! Wat ben ik blij dat Rena een nieuw thuis bij ons krijgt, het is een schatje! Fijn vind ik dat jullie secuur zijn en niet zomaar een kitten ‘weggeven’ dat geeft aan dat jullie hart hebben voor jullie poezen/katten/kittens en (terecht) willen dat ze een goed thuis krijgen. Blij dat ik GOED bevonden bent 😃. Door vriendin Anja ben ik in contact gekomen met jullie en daar ben ik blij om. Iry krijgt eveneens een goed thuis bij Anja, leuk is dat Iry en Rena als broer/zus elkaar op deze manier nog contact zullen houden. Vooral ben ik blij dat jullie gedegen kijken waar jullie kittens komen! Dank voor jullie gastvrijheid en ik kijk uit naar september als Rena bij ons komt! Groetjes Helga
Nana Van Woudenberg
31-07-18 21:26:04
Lieve Marja, lieve Ad.
Per toeval ben ik op jullie page gekomen, was zo aan slenteren op de Maine Coonfokkers side en zag jullie naam.
Dus gelijk gekeken. Dus nog steeds aan het fokken met liefde.
Wat voor leuke babies weer.
Leefd Nina nog?
Wij leven sinds paar jaren op Curaçao, emigreert, vanwege mijn kapotte rug... maar blijf toch heimwee houden na de kids en kleinkinderen.
3 meisjes...Anja heeft 2 , 7 jaar en 5 jaar en Maayke 1, 1 3/4.....jaar.
Maar wie weer wat de toekomst brengt, misschien toch ergens wanneer weer terug.
Maar jullie alle goeds en veel vreugde en plezier met alles.
Liefs.
Nana.
liliane putters
25-04-18 11:50:43
dag
Tonen: 5  10   20
 
E-mailen
Bellen
Map
Info